20 Feb

The quality of the grapes and the production process affect the properties of red wines, for this reason we only propose an accurate selection

Veneto

  • Bardolino – Masi cl. 7,50
  • Valpolicella – Masi cl. 7,50
  • Valpolicella – Masi cl. 3,75
  • Costasera Amarone – Masi cl. 7,50

Piemonte

  • Grignolino d’Asti – Prunotto cl. 7,50
  • Dolcetto d’Alba – Prunotto cl. 7,50
  • Fiulot – Prunotto cl. 7,50
  • Nebiolo d’Albachetti – Prunotto cl. 7,50
  • Barolo – Prunotto cl. 7,50

Toscana

  • Peperino Toscano – Sangiovese cl. 7,50
  • Montalcino – Sant’Antino cl. 7,50
  • Peppoli Chianti Classico – Antinori cl. 7,50
  • Peppoli Chianti Classico – Antinori cl. 3,75
  • Sabazio – La Braccesca cl. 7,50
  • Il Bruciato – Antinori cl. 7,50
  • Pian delle Vigne – Antinori cl. 7,50
  • Tignanello – Antinori cl. 7,50

Puglia

  • Torcicoda – Tormaresca cl. 7,50

Sardegna

  • Primo Rosoo – Mesa Carignano del Sullis cl. 7,50
  • Buio – Mesa Carignano del Sullis cl. 7,50
  • Meno Buio – Mesa Carignano del Sullis cl. 5,00
  • Buio Buio – Mesa Isola dei Nuraghi cl. 7,50
  • Primo Scuro – Mesa Cannonau di Sardegna cl. 7,50
  • Moro – Mesa Cannonau di Sardegna cl. 7,50

Sicilia

  • Sherazade – Donnafugata cl. 7,50
  • Sherazade – Donnafugata cl. 3,75
  • Tancredi – Donnafugata cl. 7,50
  • Mille e una Notte – Donnafugata cl. 7,50

Vino della Casa Rosso

  • Vitiano – Cantina Falesco cl. 7,50